Sylve i Spanien

Då har det blivit dags för ett nytt nedslag och nya bilder från Sylves spanienresa. 

vy_mot_byn

”Nu är jag framme i Vejer de la frontera! Sunshine tour, eller kanske rättare sagt ”the rainy tour”?! Idag har det regnat helt otroligt mycket, bilarna körde i Max 50-50 km i timmen! Där uppe på kullen ligger byn”.

utsikt_hotell

 

”Hotellterassen med utsikt mot tävlingsplatsen som  ligger där borta…”

hus_i_byn

”I 5 veckor pågår touren i södra Spanien, Vejer de la Frontera, nära Gibraltar, så långt ner man kan komma i Europa. Det är en pittoresk by”

amanda_eriksson

”Här har vi delar av team ”stall Arch”, Pierre och Amanda Eriksson, här tillsammans med 5 åringen Compassion, ”Kompis”! Amanda har med sig hela 9 hästar hit ner! 3 st 5-åringar, 3 st 7-åringar, 2 st 8-åringar och en 9-åring. Bland annat 8-åringen Crimson, stuteriets egen uppfödning som bland annat vann 7-års finalen i Breeders förra året.

Amanda Eriksson åkte i 5 dagar med 2 lastbilar och 9 hästar hit ner för att tävla och träna Stall Archs hästar! Längs vägen blev det inte mindre än fyra övernattningar.

Varför? För de yngre hästarna är det mycket värdefullt att under 5 veckor få hoppa på olika banor, sand, gräs med varierande banbygge, i stället för att åka runt varje helg i kyla på tävlingar i Sverige. För Amandas del är det inspirerande att vara i en miljö med många duktiga ryttare och utbyta erfarenheter.”

vilda_djur

”Nån typ av vilda djur?! Rådjur, eller minihjortar kanske? Precis bredvid tävlingsplatsen!”

marklinje

”Flera hinder hade de lagt bommen så här. En typ av framdragen marklinje förklarade banpersonalen!”

marklinje_2

”Trevligt med en klar marklinje i unghästklassen, här en 110 hoppning! Många hinder var väldigt inbjudande byggda med marklinje!
Något för Sverige att ta efter!?”

startlista

”Det här är dagens första startlista! Papperslistan existerade överhuvudtaget inte, Amanda var på den nr 17, i slutänden startade hon som ca nr 45-50! Alla ändrade hursomhelst och många nr x a, x B och även x c blev det! Tydligen normalt, fast jag fattar inte varför?! Dagens första klass, ingen annan samtidigt! Tacka vet jag ordningsamma Sverige;)”

grimma

”Många olika lösningar finns här, många kända ryttare, Steve Guardat, på kryckor och till häst, Beat Mändli, Kevin Staut mfl. Här Bruce Godins häst med annorlunda nosgrimma! En grimma som inte trycker på känsliga nerver, som fördelar trycket jämnt och får hästen att söka ett bra stöd på bettet, enligt Bruce!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *