SM-brons till Ellen

Ellen Selin och Zafir tog brons vid ponnyernas inomhus-SM i hoppning. Foto: Lotta Björe

Ellen Selin och Zafir tog brons vid ponnyernas inomhus-SM i hoppning. Foto: Lotta Björe

När ponny-SM avgjordes i Helsingborg i helgen tog JumpClubs Ellen Selin en ny SM-medalj. Den här gången blev det ett brons med Zafir.

Ellen och Zafir tog även medalj vid ute-SM i somras, då blev det ett silver och den här gången alltså brons efter en tuff omhoppning. Även Nathalie Persson och Ard Chuan Delight fanns med bland de sex B-ponnyekipagen som red felfritt i alla omgångar, inklusive omhoppningen. Men tyvärr var tiden inte tillräckligt snabb för en medalj, utan det blev en fin femteplats för ekipaget i stället.

Hannah Lif/Axner, Fredrica von Celsing/Dr. Rosie och Sofia Everz/Whos snow spot tog sig alla till final i B-ponnyklassen, men slutade utanför placering trots bra insatser.

I kategori C var Ebba Lindbergson och Munsboro Cross med till omhoppning om bronsmedaljen efter totalt fem fel. Tre ekipage slogs om tredjeplatsen och tyvärr blev det en femteplats för Ebba. Finalbanan var svår och endast tre ekipage klarade av banan helt felfritt, det var dels guld- och silvermedaljörerna, samt Kimia Kadestam och Munsboro Sniper. Tyvärr hade Kimia med sig åtta fel från första dagen, men resultatet räckte ändå till en sjundeplats totalt.

Fredrica von Celsing var med till final även bland C-ponnyerna på Jessame Calco och fina blev det också för Frida Grinbaum och Luella.

Även i kategori D var det nära en JumpClub-medalj då Kajsa Björe och Bright Eyes var ett av tre ekipage som slogs om silver och brons. Tyvärr föll sista bommen i omhoppningen för Kajsa, som därmed fick nöja sig med en fjärde plats.

Ingrid Ravik och Attyrory Bye Bye Love var även hon med till final efter bra ritter.

JumpClub hade även en ryttare med i RM-finalen för Children. Sandra Wenlöf och Only De Cavaliara var ett av 10 ekipage som klarade både första och andra rundan felfritt och därmed var med i omhoppning om medaljerna. Tyvärr blev det fyra fel i omhoppningen och till slut en niondeplats.

 Här hittar ni alla resultat

Speak Your Mind

Samarbetspartners