”Jag har inget mer att säga om det här”

Sylve är förhoppningsfull inför EM. Foto: Ivan Zulueta Flores
Sylve lämnar nu allt som har hänt under åren som förbundskapten bakom sig. Foto: Ivan Zulueta Flores

Många vill ha fler kommentarer av Sylve efter den senaste artikeln i Sport-Expressen. Men det kommer inte att ske:

”Just nu har jag inte mer att säga i den här frågan. Jag har gått ut med mina synpunkter och min kritik mot vissa personer i organisationen och det får räcka nu.

Jag är en stor vän av ridsporten och glad och stolt över att ha fått vara med på den här resan som svensk hoppsport har gjort. Jag är också medlem i Svenska Ridsportförbundet och fortfarande en officiell person då jag är både tränare och banbyggare, men också medlem i en klubb som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet.

Kritiken är därför riktad till några personer som jag inte tycker har skött sina uppgifter på ett förtroendefullt sätt, men det finns många andra som gör ett mycket bra jobb. Jag brinner verkligen för hästar och ridsport, och kommer att fortsätta med det.

Vi syns säkert på tävlingsbanorna framöver och jag kan bara önska alla lycka till och själv ser jag fram mot nya utmaningar.”

Sylve Söderstrand