Hoppbok gav inspiration

hoppskola_ny

Sylve har haft en sommar fullmatad med resor mellan olika tävlingsplatser. Men han har även hunnit med en veckas avkopplande semester på Gotland.

Sylve är supernöjd med den nya boken Sylves och Lottas Hoppskola.
–    Jag tycker att den blev jättebra, säger Sylve. Vi har använt det material som varit med i Ridsport men vi har utvecklat texten mer och även lagt till fler övningar. Boken är enkel och lättläst och ska vara en bra hjälp och ge stöd och inspiration för ryttare och tränare i vardagen.

–    Dessutom har arbetet med boken varit väldigt roligt och det har gett mig extra inspiration när jag jobbar med mina elever. Jag har blivit extra uppmärksam på olika detaljer. Stort tack till Helena Lundström som gjort ett superjobb!

Sylve berättar också att han har engagerat en ny mental tränare, Ester Müller, till ryttarna i landslaget.
–    Tidigare har vi jobbat en hel del med hur vi kan stödja varandra i teamet, men nu ska Ester jobba individuellt med varje ryttare. Då kan hon fokusera mer på de detaljer som varje ryttare behöver förbättra.

tema_falsterbo_bli_en_vinnare

När Sylve är ledig så brukar han passa på att läsa böcker för att få tips och inspiration. Och han vill uppmuntra oss andra att göra detsamma.
–    Ta dig gärna tid att läsa böcker när du är ledig. Det kan vara böcker om ridsport men man kan även hitta inspiration av att läsa böcker som är skrivna för andra sporter och idrotter. Man kan få massor av mentala knep att ta med sig.

–    Jag tycker exempelvis att Michel Roberts bok ”The Secrets and Methods of a Great Champion” är en väldigt bra bok för ryttare och tränare.

Boken finns att köpa i JumpClubs webshop och kostar 195:- för medlemmar – klicka här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *