Försäkra din favorit med Sveland Häst Favorit

Vinnarna av Sveland Cup får en träningshelg på Rekasta för Lotta och Sylve.
Vinnarna av Sveland Cup får en träningshelg på Rekasta för Lotta och Sylve.

Sveland Djurförsäkringar och JumpClub har samarbetat i flera år. Till exempel är vinsten i Sveland Cup en utbildningshelg för Sylve och Lotta på Rekasta. Ett pris som har uppskattats mycket av vinnarna.

Liksom JumpClub vill Sveland bidra till en ökad kunskap om hur man rider hållbart och minskar skaderisken. Tillsammans kan vi nå fler och hjälpas åt att åstadkomma detta. Trots detta händer självklart olyckor och då är det viktigt att ha en bra försäkring som faktiskt ger en den hjälp som man behöver.

Därför är vår försäkring Häst Favorit utformad för att ge ett omfattande skydd utan onödiga begränsningar. Till exempel har Sveland, till skillnad från vissa konkurrenter, inget maxtak för hältutredningar. Du kan använda hela ditt försäkringsbelopp så länge hästen inte har någon reservation för skadan.

Unikt för Sveland är du har möjlighet att teckna en försäkring utan rörlig självrisk för veterinärvård upp till 50 000 kr. Dessutom har vi marknadens längsta självriskperiod på 150 dagar!

Nu i föltider kan du se till att få en riktigt bra försäkring till en mycket förmånligt premie, då föl under ett års ålder har upp till 40 procents rabatt.

Läs gärna mer på vår hemsida. Du som är medlem i JumpClub, alltså prenumererar på JumpClubs nyhetsbrev, har 10 procent rabatt på alla våra djurförsäkringar det första försäkringsåret.

Här kan du läsa mer om Svelands hästförsäkringar.