Fina framgångar för JumpClub-ryttare

Joel Torstenson och Felix slutade tvåa i kvalet till juniorfinalen i Scandinavium i helgen.

JumpClubs hoppryttare fortsätter att vara framgångsrika på tävlingsbanorna runt om i landet. I helgen imponerade många ekipage.

I Borås avgjordes den tredje av fyra semifinaler i Prins Carl Philips Pris, där de fyra bästa C- och D-ponnyerna i varje kategori får vara med vid finalen som avgörs på Friends under första helgen i advent.

Kajsa Björe var felfri med båda sina ponnyer i semifinalen, Medelsvår B+. I omhoppningen upprepade hon bedriften med Carrie CM och slutade på andra plats, medan hon hade snabbaste tiden i omhoppningen med Bright Eyes, men tyvärr ett nedslag. Det räckte till en fin fjärdeplats i klassen.

Hilda Denkert och Carraig Donn ligger tvåa i kvalet till Prins Carl Philips Pris på Friends.

I kvalet till Friends leder Kajsa och Bright Eyes med 36 poäng medan Hilda Denkert och Carraig Donn ligger tvåa med 30 poäng. Just nu två JumpClub-ryttare till final, men en deltävling återstår. Kajsa ligger också på femte plats med Carrie CM.

I kategori C har både Kimia Kadestam och Ebba Lindbergson samlat ihop 16 poäng och har fortfarande chansen att ta sig till final, men då krävs seger i sista omgången. Ebba kom dock tvåa i Medelsvår A-klassen i Borås och var även sjätteplacerad i semifinalen till Prins Carl Philips Pris.

I Karlshamn avgjordes kval till Scandinavium-tävlingarna för juniorer och unga ryttare.

I juniorkvalet, som rids i 1.35-hoppning, tog Joel Torstenson och Felix en fin andraplats efter två felfria rundor. Det var Joels första poäng i kvalet. I Ungdomskvalet blev det en femteplats för Alice Tapper och Quincy, som nu har fått ihop 35 poäng och ligger på en delad fjärdeplats i tabellen.

Stina Lillje och Hot Stuff blev meetingbäst i Lidköping efter seger i söndagens 1.40-hoppning.

I Lidköping blev Stina Lillje och Hot Stuff meetingbäst efter bland annat vinst i söndagens 1.40-klass. Näst bäst totalt var Nathalie Adelborg och C.Amulesina R60. I Gävle blev det en tredjeplats för Sandra Bonow och Hard to Get Of Beauty i 1.45-hoppningen.

Dessutom har JumpClub-ryttare vunnit och varit placerade i mängder av klasser på de ovan uppräknade tävlingsplatserna och på andra tävlingsplatser.

Grattis alla.

Speak Your Mind

Samarbetspartners